Gemeenten gezocht voor Community of Practice: Versnelde verduurzaming schoolgebouwen

Alfred van Kessel 06-11-2018 569 keer bekeken 0 reacties

De weg naar een klimaatneutrale gebouwde omgeving in 2050 vraagt om versnelling. De verduurzaming van schoolgebouwen biedt kansen om deze versnelling te realiseren. Platform31 organiseert een Community of Practice voor gemeenteambtenaren die werken aan dit thema.

De weg naar een klimaatneutrale gebouwde omgeving in 2050 vraagt om versnelling. De verduurzaming van schoolgebouwen biedt kansen om deze versnelling te realiseren, maar bij schoolbesturen ontbreekt het nog regelmatig aan kennis en ervaring in het beheer van het vastgoed en maatregelen die schoolgebouwen per direct energiebesparing opleveren. Voor een succesvolle verduurzaming van schoolgebouwen is een goede samenwerking tussen gemeente en schoolbesturen essentieel. Maar hoe kunt u als gemeente schoolbesturen ondersteunen bij de verduurzamingsopgave? De Community of Practice (CoP) Versnelde verduurzaming schoolgebouwen voor gemeenten biedt inzicht.

Platform31 organiseert deze Community of Practice. Voor meer informatie en aanmelden: lees de oproep op de website van Platform31

 

0  reacties