Klimaattop Noord-Nederland: Save the date & aanmelden initiatieven

Gert Nijsink July 01, 2019 433 keer bekeken 0 comments

De Klimaattop Noord-Nederland vindt dit jaar plaats op donderdag 31 oktober 2019 in de Oude Suikerfabriek in Groningen. Bent u erbij? Reserveer de datum vast in de agenda!

Wat kunt u verwachten? Een dag boordevol energie, inspiratie en actie. Want: achterover leunen is geen optie. Op het programma vindt u tientallen afspraken, showcases en innovaties die bijdragen aan klimaatneutraliteit in 2050. Stuk voor stuk initiatieven die laten zien dat we niet stilzitten in onze regio. Hier maken we meters in de energietransitie!

Zet uw initiatief op het programma!

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan de programmering van de Klimaattop Noord-Nederland? Bedrijven en organisaties kunnen vanaf nú een afspraak, interactieve sessie of showcase-stand indienen via www.klimaattopnoord.nl. Een uitgelezen kans om klimaatkennis te delen, anderen te inspireren, een initiatief verder te brengen of nieuwe verbindingen te leggen. Let wel: uw aanmelding moet zo concreet mogelijk laten zien hoe uw initiatief bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen om in 2050 energieneutraal te zijn.

Deadline: 7 juli a.s.

De deadline voor het indienen van uw initiatief is 7 juli a.s. De organisatie maakt vervolgens een selectie van de initiatieven die een plek krijgen op 31 oktober. We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@klimaattopnoord.nl of telefoon 050–3164640.
 

0  Comments

Cookie settings