De rol van bodemenergie in de energietransitie | workshop op 3 oktober in Zwolle

Simon Lubach September 11, 2019 276 keer bekeken 0 comments

Wat kan bodemenergie doen voor bedrijven, gemeenten en provincies die werk willen maken van een duurzame energievoorziening? Over die vraag gaat de workshop die Gebruikersplatform Bodemenergie op donderdag 3 oktober organiseert in het Stadhuis van Zwolle.

Wat kan bodemenergie doen voor bedrijven, gemeenten en provincies die werk willen maken van een duurzame energievoorziening? Over die vraag gaat de workshop die wij op donderdag 3 oktober organiseren in het Stadhuis van Zwolle. U bent van harte welkom. De workshop is niet alleen interessant voor eindgebruikers, maar zeer zeker ook voor beleidsmedewerkers, zoals energiecoördinatoren en energie-adviseurs, medewerkers bij de overheid (provincie en gemeente), en leidinggevenden van technische en facilitaire Diensten.

Ervaringsdeskundigen
Voor deze workshop met de titel ‘De rol van bodemenergie in de energietransitie’ hebben we meerdere sprekers uitgenodigd die veel ervaring hebben met verduurzaming van gebouwen. Onder andere Richard Tieskens, voormalig Directeur Vastgoedbeheer Rijksvastgoedbedrijf, en Monique Schuttenbeld, wethouder voor onder meer Energietransitie in Zwolle, weten veel te vertellen over dat thema. U hoort deze middag ook hoe Gemeente Zwolle aardgasvrij wordt, en welke rol bodemenergie speelt in hun beleid.

Verder krijgt u een presentatie over het gebruik van WKO (warmte- en koudeopslag, oftewel bodemenergie) bij vier gebouwen in het middeleeuws stadcentrum van Zwolle. Het project is een voorbeeld voor andere panden die de verduurzamingsslag nog moeten ondergaan.

U kunt hier om het volledige programma van de workshop bekijken.

Voor leden van het Gebruikersplatform Bodemenergie is de toegang gratis.
De toegang voor niet-leden bedraagt € 200,–.

 

Details

Datum:   3 oktober 2019
Tijdstip:  13.30 – 18.00
Locatie:  Stadhuis Zwolle, Panoramazaal, Grote Kerkplein 15 in Zwolle
Kosten:  deelname is gratis voor leden GPB, € 200,– voor niet-leden

 

 

We zien u heel graag bij deze bijeenkomst.
Heeft u vragen dan horen we dat graag. 

Vriendelijke groet,

Dick Westgeest
Voorzitter Gebruikersplatform Bodemenergie

0  Comments

Cookie settings