Webinar Verduurzaming Maatschappelijk vastgoed 26 maart 2020 | 15 uur

Selina Roskam 24-03-2020 1169 keer bekeken 0 reacties

Op 26 maart 2020 om 15 uur is er een Webinar Verduurzaming Maatschappelijk vastgoed. Duurzaam gebouwd, RVO en het ‘Kennis- en Innovatieplatform verduurzaming maatschappelijk vastgoed’ organiseren dit webinar. Het Webinar inspireert eigenaren van maatschappelijk vastgoed om aan de slag te gaan.

Duurzaam gebouwd, RVO en het ‘Kennis- en Innovatieplatform verduurzaming maatschappelijk vastgoed’ hebben het seminar verduurzaming maatschappelijk vastgoed georganiseerd als side event bij Building Holland in Amsterdam. Door de verplaatsing van Building Holland naar de laatste week van oktober, en de ingestelde maatregelen ten aanzien van het coronavirus COVID-19, is besloten om het seminar online door te laten gaan in de vorm van een Webinar. Dit zal plaats vinden op donderdag 26 maart om 15.00

Het Webinar inspireert eigenaren van maatschappelijk vastgoed om aan de slag te gaan met verduurzamen. Ook krijg je inzicht in de routekaart van de verschillende sectoren. Met praktijkvoorbeelden van een zwembad en een museum laten we je aan de hand van succes- en faalfactoren zien wat de mogelijkheden zijn om te verduurzamen. Bovendien gaan we tijdens het Webinar interactief met jou op zoek naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Dit Webinar is bedoeld voor personen en organisaties die actief zijn op het gebied van de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Zoals decentrale overheden en (andere) eigenaren en/of beheerders van maatschappelijk vastgoed met vragen als: hoe ga ik zelf aan de slag, welke voorbeelden zijn er al en hoe kunnen de kennisinstellingen binnen het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzamen Maatschappelijk Vastgoed mij helpen?

Voor informatie over het programma en de verschillende sprekers of om te registreren als deelnemer kunt u terecht op https://register.gotowebinar.com/register/5080603944034777357

Stay safe, en wie weet tot ziens bij het Webinar.

0  reacties

Cookie-instellingen