Kansen meervoudig ruimtegebruik voor zonne-energie: webinar en bijeenkomst

Femke Breukels 20-07-2020 277 keer bekeken 0 reacties

Hoe kun je zonne-energie stimuleren in een dichtbevolkt land als Nederland, waar ruimte schaars is? Meervoudig ruimtegebruik is een veelbelovende oplossingsrichting.

Graag inspireert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u tijdens de (netwerk) bijeenkomst en het webinar ‘Zon-PV en meervoudig ruimtegebruik’ met alle kansen die dubbelfuncties bieden.

De bijeenkomst is op 3 september van 11:00 uur tot15:00 uur. Het webinar is op 1 september van 14.00 uur tot 15.30 uur. Inschrijving is nu mogelijk. Deelname is kosteloos.

Gemeenten zetten steeds meer in op hernieuwbare energie zoals zonne-energie. Dit zien we ook terug in de RES-conceptplannen. Een uitdaging voor alle plannen is ruimtegebruik. Oplossingen die meervoudig ruimtegebruik faciliteren staan in Nederland daarom hoog op de agenda.

Meer informatie?
Meer informatie kunt u vinden op de website van RVO: http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/webinar-zon-pv-en-meervoudig-ruimtegebruik en http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/bijeenkomst-zon-pv-en-meervoudig-ruimtegebruik.

0  reacties

Cookie-instellingen